Аларми и Алармени Системи

slide

Местоположение на фирмата

СЕРВИЗЪТ НИ ЗА МОНТАЖ се намира в гр.София   Сервиз "Фондови жилища"   Телефони за контакт : А 1 : 0888 935 707 Виваком : 0876 11 44 70 Теленор : 0896 522 188 Стационарен : 02 931...

Прочети още...

slide

За Фирмата

  Фирма Б&Е - Алармени Системи  е частна компания основана през 1998 г. от братя Иванови .  Фирмата е посветила  дейността си върху охраната и сигурността на Вашите Автомобили,   Домове и...

Прочети още...

 


Алармени системи, автоаларми и автоаксесоари за всеки джоб и вкус !

Фирма за алармени системи Б&Е се стреми да задоволи специфичните вкусове и изисквания на всеки клиент, затова постоянно внасяме нови предложения в нашият асортимент алармени системи , автоаларми и автоаксесоари , с което се надяваме да бъдем полезни за всяко ваше изискване и желание ! Последните ни няколко предложения за автоаларми са :

Автоаларма с вграден GSM модул и управление от оригиналния ключ, за да можете по всяко време да разберете ако нещо се случва с Вашия автомобил, тя ще Ви се обади на телефона и още много екстри !!! Специалната ни промоционална цена на този модел алармена система е 365 лв. с включен монтаж !

 

Автоаларма , управляваща се от Вашето оригинално дистанционно на автомобила, с което избягвате да носите пълен джоб с ключове и дистанционни... Промоционална цена на този модел автоаларми е 259 лв. с включен монтаж !

 

Устройство (Модул) за Автоматично включване на фаровете на автомобила, след стартиране на двигателя, като по този начин никога няма да ги забравите изключени и да бъдете глобени от КАТ... Предлагаме Ви 2 модела такива устройства за автоматично включване на фаровете, като по-евтиния вариант е 45 лв. с БЕЗПЛАТЕН монтаж, а по-скъпия вариант устрйство за фарове е на промоционална цена от 65 лв. и то може да регулира в проценти силата на светене на крушките, като по този начин многократно удължава техния живот !

 

Аварийна помощ за повредени Автоаларми и Алармени системи и посещение на място до всяка точка на гр.София без почивен ден от 8  до 22 ч. !

 

За още много добри предложения рагледайте нашият сайт !!!

Благодарим Ви

Последно променен на Сряда, 04 Юни 2014 11:19
 
ТОП ХИТ - АВТОАЛАРМА , КОЯТО СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ВАШИЯ GSM ТЕЛЕФОН !!!

Представяме Ви нашето най-ново ТОП-ХИТ предложение без аналог на българския и европейски пазар - Интерфейсна Автоаларма GSM SPACE GUARD :

Интерфейсна АВТОАЛАРМА, която управлявате, включвате и изключвате с Вашия личен GSM телефонен апарат !!! Автоалармата може да се управлява, както от Вашия GSM , така и от оригиналното дистанционно на автомобила.

Автоалармата разполага и с вграден GSM модул и слот за СИМ карта, чрез който при всяко алармено събитие Вие ще получавате информация или обаждане на телефона Ви,че нещо се случва с автомобила. Другата ХИТ екстра на тази интелигентна автоаларма е ,че цялото Ви семейство може да я включва и изключва , всеки със собствения си GSM апарат, като автоалармата запаметява от кой мобилен номер е включена и при алармено събитие се обажда на него. По този начин вече не са ви нужни допълнителни дистанционни, независимо колко човека управляват автомобила !!!

Този модел автоаларма може да бъде закупен и монтиран единствено в сервиза на фирма Б&Е !

Улеснете живота си, докоснете бъдещето....

 

линк с подробна информация за модела:


http://аларми.com/Visok-klas/AVTOALARMA-Space-Guard-Mobil.html

 Последно променен на Сряда, 18 Юни 2014 12:22
 
Карта БЕНЕ - 5 % отстъпка за притежателите !

Уважаеми Клиенти,

като фирма партньор на карта БЕНЕ с удоволствие бихме искали да Ви уведомим, че

всеки наш клиент закупил и монтирал при нас Автоаларми, Парктроници, Ксенони,

Антирадари, Устройства за автоматично включване на фаровете, Домашни и офис алармени и

системи,  Видеонаблюдение или други автоаксесоари и алармени системи ще получи

5 % отстъпка от регулярната цена на продукта !!!

Използвайте Вашите карти и се възползвайте от отстъпките ,които предлагаме с

карта БЕНЕ - Паспортът за Вашите намаления :))

 

Последно променен на Понеделник, 18 Февруари 2013 13:57
 
УСТРОЙСТВО ЗА автоматично пускане на ФАРОВЕТЕ - ПОСЛЕДНО ПОКОЛЕНИЕ С ПРОЦЕНТНО РЕГУЛИРАНЕ НА СИЛАТА НА СВЕТЕНЕ НА ФАРОВЕТЕ !!!

Уважаеми Клиенти, предлагаме на Вашето внимание най-новото ни устройство за автоматично включване на Фаровете от последно поколение ! Модула за автоматично включване на фаровете е изработен на микропроцесорна основа с транзистори и няма релета в схемата си, което удължава живота му в пъти за разлика от устройствата за фарове , които работят с релета и е  последна тенденция в електрониката на новите автомобили ! Също така другия голям плюс на модула за автоматично пускане  на фаровете е възможността му сами да регулирате от самия модул на колко процента искате да настроите да свети крушката на фара, което само по себе си удължава много нейния живот, тъй като тя не свети на 100% от капацитета си . Модула за автоматично включване на фаровете има 7 позиции , на сила на светене на крушката, като веднъж програмиран той запаметява процента на който сте го оставили и всеки път след запалване пуска фаровете със тази сила на светене ! Другия голям плюс на модула за фарове е, че фаровете се пускат постепенно на степени до зададената сила и по този начин отново съхраняваме и увеличаваме живота на крушките. И не на последно място съвременното устройство за включване на фаровете, предлагано от Б&Е има функцията (follow me) или в превод - следвай ме, което означава, че ако активирате тази опция на модула за автоматично включване на фаровете , вечерно време например пред гаража Ви, след като угасите автомобила си, фаровете ще продължат да светят за половин минута , за да може на светло да си отключите и отворите ! Същото се отнася, за улицата пред входа на блока или къщата :)

Не чакайте, а влезте в бъдещето и си купете сега новото устройство за автоматично включване на Фаровете с процентно регулиране на силата на светене само в сервиза на Б&Е !!!

 

 

Линк с подробна информация и възможности :

http://аларми.com/AVTOAKSESOARI/Ustroystvo-za-FAROVE-s-procentno-regulirane-na-silata-na-svetene.html

Последно променен на Сряда, 18 Юни 2014 12:24
 
Законни ли са дневните светлини?

Забранено е да се кара през деня с допълнително монтирани дневни светлини, ако не са фабрични и трябва да караме на включени къси светлини....

линк към статията: http://fakti.bg/avto/46175-zakonni-li-sa-dnevnite-svetlini

 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 Следваща > Край >>

Страница 5 от 8