Аларми и Алармени Системи

slide

Местоположение на фирмата

СЕРВИЗЪТ НИ ЗА МОНТАЖ се намира в гр.София   Сервиз "Фондови жилища"   Телефони за контакт : А 1 : 0888 935 707 Виваком : 0876 11 44 70 Теленор : 0896 522 188 Стационарен : 02 931...

Прочети още...

slide

За Фирмата

  Фирма Б&Е - Алармени Системи  е частна компания основана през 1998 г. от братя Иванови .  Фирмата е посветила  дейността си върху охраната и сигурността на Вашите Автомобили,   Домове и...

Прочети още...

 
УСТРОЙСТВО ЗА автоматично пускане на ФАРОВЕТЕ - ПОСЛЕДНО ПОКОЛЕНИЕ С ПРОЦЕНТНО РЕГУЛИРАНЕ НА СИЛАТА НА СВЕТЕНЕ НА ФАРОВЕТЕ !!!

Уважаеми Клиенти, предлагаме на Вашето внимание най-новото ни устройство за автоматично включване на Фаровете от последно поколение ! Модула за автоматично включване на фаровете е изработен на микропроцесорна основа с транзистори и няма релета в схемата си, което удължава живота му в пъти за разлика от устройствата за фарове , които работят с релета и е  последна тенденция в електрониката на новите автомобили ! Също така другия голям плюс на модула за автоматично пускане  на фаровете е възможността му сами да регулирате от самия модул на колко процента искате да настроите да свети крушката на фара, което само по себе си удължава много нейния живот, тъй като тя не свети на 100% от капацитета си . Модула за автоматично включване на фаровете има 7 позиции , на сила на светене на крушката, като веднъж програмиран той запаметява процента на който сте го оставили и всеки път след запалване пуска фаровете със тази сила на светене ! Другия голям плюс на модула за фарове е, че фаровете се пускат постепенно на степени до зададената сила и по този начин отново съхраняваме и увеличаваме живота на крушките. И не на последно място съвременното устройство за включване на фаровете, предлагано от Б&Е има функцията (follow me) или в превод - следвай ме, което означава, че ако активирате тази опция на модула за автоматично включване на фаровете , вечерно време например пред гаража Ви, след като угасите автомобила си, фаровете ще продължат да светят за половин минута , за да може на светло да си отключите и отворите ! Същото се отнася, за улицата пред входа на блока или къщата :)

Не чакайте, а влезте в бъдещето и си купете сега новото устройство за автоматично включване на Фаровете с процентно регулиране на силата на светене само в сервиза на Б&Е !!!

 

 

Линк с подробна информация и възможности :

http://аларми.com/AVTOAKSESOARI/Ustroystvo-za-FAROVE-s-procentno-regulirane-na-silata-na-svetene.html

Последно променен на Сряда, 18 Юни 2014 12:24