Аларми и Алармени Системи

Местоположение на фирмата

СЕРВИЗЪТ НИ ЗА МОНТАЖ се намира в гр.София   https://goo.gl/maps/f7MsZVbZLhcTxH9d6 GPS Координати : 42.713866, 23.305052 Телефони за контакт : Виваком : 0876 11 44 70 А1 : 0888 935 707   Адрес: гр. София, жк.Фондови жилища, ул.Скопие, бл.213А...

Прочети още...

slide

За Фирмата

  Фирма Б&Е - Алармени Системи  е частна компания основана през 1998 г. от братя Иванови .  Фирмата е посветила  дейността си върху охраната и сигурността на Вашите Автомобили,   Домове и...

Прочети още...

 
Всичко за автоалармите и алармените охранителни системи

АлармаНа българския пазар се предлагат множество автоаларми от всякакъв вид,марка и произход...

 

Ние предлагаме цялата гама автоаларми и охранителни алармени системи , автоаларми за автомобили, домашни аларми и офис охранителни аларми ! Подбрали сме измежду най-добрите марки автоаларми и алармени системи с най-добро качество, функции и цена. Предлагаме както български охранителни аларми ,така и канадски , американски, полски и тайвански алармени системи.

 

Благодарение на нас, ще се сдобиете с автоаларма с отлично качество и на добра цена ! Не избирайте и не се лъжете на малко по-ниските цени, които предлагат някои наши колеги за различни модели аларми , защото ако се замислите , за да Ви я предложат примерно с 10 или 20 лв. по-ниска цена има някаква причина, а тя е че ще Ви продадат и монтират най-вероятно китайска аларма, която не се знае дали изобщо ще изкара гаранционния си срок, да не говорим след него и по този начин ще имате огромни главоболия, губене на време и нерви ,само заради лукса, че сте спестили 10-20 лв. от цената и сте предпочели аларми, които се внасят в България на килограм и нямат нищо общо с качеството на алармите, които ние Ви предлагаме. Другият вариант е да Ви предложат български автоаларми с недоказани качества и предимства, с които отново ще имате проблеми. Затова поинтересувайте се предварително в интернет, форумите и т.н. , за тези аларми и надеждни и качествени ли са те, за да не съжалявате после.

 

п.с. - Една английска поговорка гласи : не съм толкова богат, че да купувам евтини неща !


Така че помислете добре и се поинтересувайте, каква точно автоаларма Ви предлагат, с какъв произход, къде е произведена, има ли след гаранционна поддръжка  и т.н. , за да не съжалявате после за изборът си и да се окаже, че след като гаранцията свърши и алармата се повреди , ще трябва да я изхвърлите и смените с нова , поради липса на всякаква поддръжка за  нея, както и за китайските аларми !!!

 

 

За Вашите Автомобили предлагаме автоаларми от нисък до висок клас, в зависимост от нуждите и желанията, които имате и искате от Вашата автоаларма, от това дали ще Ви служи само за застраховка Каско или искате алармената система да Ви пази и бъде в удобсвто, освен да бъде призната за автокаско.

 

За домашните охранителни аларми също можем да Ви предожим различни варианти, отново съобразени с изискванията Ви. Домашната аларма е един много удачен вариант за предпазване от повечето крадци, като повечето от тях дори не биха нападнали Вашия дом, при положение, че е защитен с охранителна алармена система , а биха избрали такъв, незащитен с аларма !

 

Вариантите за постявяне на аларма или цяла алармена система в домът Ви са много , като те мога да бъдат локални без обвързване със СОТ, а също така можете да бъдете включени към СОТ след изграждането на алармената система.

Има много възможности и екстри,които биха могли да се добавят към вашата домашна аларма , като например телефонен дайлър , чиято роля е, ако някой крадец влезе във вашия дом, и алармената система се задейства, той да избере и да се обади на предварително програмирани телефонни номера, за да можете Вие веднага да разберете, че в домът Ви нещо се случва, дори да сте на другия край на България и да помолите някой Ваш познат да отиде и да види какво се случва и защо алармата е задействана.

Офис охранителните аларми също могат да бъдат оборудвани с най-различни допълнителни аксесоари и принадлежности и така тези аларми стават значително по-трудни за преодоляване и нивото на сигурност се покачва значително.

 

Възможно в добавянето на камери за наблюдение към Вашата аларма или пък камера за следене и наблюдение през интернет в реално време. Всяка една алармена система подлежи на допълнителен ъпгрейд и добавяне на допълнителни екстри към нея ,независимо дали алармата е за кола, домашна или офис охранителна алармена система.

 

В заключение можем да кажем, че независимо от каква алармена система се нуждаете - за Вашия автомобил, дом или офис, ние сме насреща и ще Ви предложим най-доброто решение от към цена-надеждност-качество.

За парите, които давате ще получите най-добрия и качествен вариант за алармена охранителна система !!!

 

От ТУК можете да разгледате всички продукти в нашия магазин за алармени системи, а ако желаете можете да използвате навигацията на сайта за да достигнете нужните Ви продукти още  по-лесно.

Последно променен на Четвъртък, 03 Февруари 2011 17:45