Аларми и Алармени Системи

Местоположение на фирмата

СЕРВИЗЪТ НИ ЗА МОНТАЖ се намира в гр.София   https://goo.gl/maps/f7MsZVbZLhcTxH9d6 GPS Координати : 42.713866, 23.305052 Телефони за контакт : Виваком : 0876 11 44 70 А1 : 0888 935 707   Адрес: гр. София, жк.Фондови жилища, ул.Скопие, бл.213А...

Прочети още...

slide

За Фирмата

  Фирма Б&Е - Алармени Системи  е частна компания основана през 1998 г. от братя Иванови .  Фирмата е посветила  дейността си върху охраната и сигурността на Вашите Автомобили,   Домове и...

Прочети още...

 
Алармени системи, автоаларми и автоаксесоари за всеки джоб и вкус !

Фирма за алармени системи Б&Е се стреми да задоволи специфичните вкусове и изисквания на всеки клиент, затова постоянно внасяме нови предложения в нашият асортимент алармени системи , автоаларми и автоаксесоари , с което се надяваме да бъдем полезни за всяко ваше изискване и желание ! Последните ни няколко предложения за автоаларми са :

Автоаларма с вграден GSM модул и управление от оригиналния ключ, за да можете по всяко време да разберете ако нещо се случва с Вашия автомобил, тя ще Ви се обади на телефона и още много екстри !!! Специалната ни промоционална цена на този модел алармена система е 365 лв. с включен монтаж !

 

Автоаларма , управляваща се от Вашето оригинално дистанционно на автомобила, с което избягвате да носите пълен джоб с ключове и дистанционни... Промоционална цена на този модел автоаларми е 259 лв. с включен монтаж !

 

Устройство (Модул) за Автоматично включване на фаровете на автомобила, след стартиране на двигателя, като по този начин никога няма да ги забравите изключени и да бъдете глобени от КАТ... Предлагаме Ви 2 модела такива устройства за автоматично включване на фаровете, като по-евтиния вариант е 45 лв. с БЕЗПЛАТЕН монтаж, а по-скъпия вариант устрйство за фарове е на промоционална цена от 65 лв. и то може да регулира в проценти силата на светене на крушките, като по този начин многократно удължава техния живот !

 

Аварийна помощ за повредени Автоаларми и Алармени системи и посещение на място до всяка точка на гр.София без почивен ден от 8  до 22 ч. !

 

За още много добри предложения рагледайте нашият сайт !!!

Благодарим Ви

Последно променен на Сряда, 04 Юни 2014 11:19