Аларми и Алармени Системи

slide

Местоположение на фирмата

СЕРВИЗЪТ НИ ЗА МОНТАЖ се намира в гр.София   Сервиз "Фондови жилища"   тел : 02 931 18 36 М-Тел: 0888 935 707 Виваком: 0876 11 44 70 Глобул: 0896 522 188 Адрес: гр. София, кв."Фондови жилища", улица...

Прочети още...

slide

За Фирмата

  Фирма Б&Е - Алармени Системи  е частна компания основана през 1998 г. от братя Иванови .  Фирмата е посветила  дейността си върху охраната и сигурността на Вашите Автомобили,   Домове и...

Прочети още...

 


Устройство (Модул) за Автоматично включване на ФАРОВЕТЕ през деня !!!

АКЦИЯ СВЕТЛИНА - УСТРОЙСТВО ЗА АВТОМАТИЧНО ВКЛЮЧВАНЕ И ИЗКЛЮЧВАНЕ НА ФАРОВЕТЕ ПРЕЗ ДЕНЯ ОТ Б&Е


Промоционална цена с безплатен МОНТАЖ : 45 лв.


 

Започва акция светлина! Подгответе автомобила си за  задължителното шофиране с включени фарове през деня с устройство за Автоматично включване и изключване на фаровете ! 

Линк към статията : http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5028711


Вече влезна  в сила приетия  закон за задължително каране на фарове и през деня, ето защо Ви предлагаме новото ни устройство за Автоматично включване и изключване на фаровете на автомобила !

Специално разработеното от нас устройство служи за автоматично включване на късите светлини на автомобила  след стартиране на двигателя на автомобила (не се включват още при подаване на контакт и  по време на въртене на стартер, а чак след като колата запали) . По този начин Вие никога няма как да забравите да си включите фаровете през деня и да отнесете глоба и АКТ от КАТ , също така НИКОГА няма за въртите стартера на вече запалени фарове, защото така значително се съкращава живота на акумулатора  Всички знаем, че постоянно забравяме да си включим фаровете през деня  и органите на реда само това чакат ! Също така няма шанс за забравите фаровете пуснати през деня, защото след изключване на двигателя на автомобила, устройството ще угаси фаровете автоматично . С нашето устройство за автоматично включване и изключване на фаровете ще спестите не само нерви, но и доста пари от глоби от КАТ, като само един написан акт е повече от цената на самото устройство !!!

Затова не чакайте, изпреварете събитията и се подгответе  със нашето устройство за включване и изключване на фаровете и карайте спокойно без да се притеснявате от глоби и актове !

*Възможно е цената да бъде различна за някои марки и модели автомобили !

 


 

Линк с пълна информация :

http://аларми.com/Avtoaksesoari/Ustroystvo-za-Avtomatichno-vklyuchvane-na-Farovete.html

Последно променен на Сряда, 18 Юни 2014 12:26
 
Програма - $$$ CASH BACK $$$

 

 

Уважаеми клиенти сега  Ви предлагаме нашата нова програма ,създадена специално за Вас ! При закупуване и поставяне на автоаларма в нашия сервиз ние ще Ви дадем един специален  ТАЛОН чрез който при монтиране на следваща алармена система , Вие ще си върнете 10 лв. от заплатената сума. Можете също така да дадете талона на някой Ваш близък или приятел като подарък и така той да се възползва от възможността да плати с 10 лв. по-малко от стойността на неговата автоаларма, ксенон комплект, парктроник, радар-детектор, авто-CD плеър или друга стока, закупена от нас. Изборът за това дали Вие ще се възползвате или ще го предостъпите е Ваш, бонусът е наш :))

Заповядайте , очакваме Ви !!!

Последно променен на Четвъртък, 03 Февруари 2011 17:15
 
Аварийно изключване на Автоаларми (Аварийна помощ за Автоалармени системи и Аларми)

АВАРИЙНО ИЗКЛЮЧВАНЕ НА АВТОАЛАРМИ - При проблем с Вашата автоаларма или имобилайзер  и невъзможност да запалите и докарате автомобила си в нашия сервиз за автоаларми, предлагаме услугата посещение на място:  Може да ни се обадите всеки ден от 8.30 - 22.00 часа и в зависимост от типа алармена система, марката и модела на автомобила и Вашето местоположение ние ще Ви кажем какво ще Ви струва наш екип да Ви посети на място и да отстрани проблема с Вашата автоаларма, за да можете да запалите автомобила си !!!

http://аларми.com/Avariyna-pomosht-AVTOALARMI.html

 

Последно променен на Петък, 26 Септември 2014 16:19
 
БОНУС Отстъпка за Автоаларма + КАСКО !!!

Аларми, Алармени Системи и Автоаларми

Уважаеми клиенти , при закупуване и монтаж на автоларма в нашият сервиз за автоаларми в София и сключване на застраховка Авто каско ние ще Ви направим БОНУС отстъпка за комплексна услуга в размер на 10% от стойността на каското !!!

 

Всички автоаларми, които предлагаме са признати от застрахователите за сключване на застраховка. Не губете време и нерви в обикаляне и търсене на най-добрата     оферта за аларми и каско, защото тя е при нас :) Желатено е да си запишете час на нашите телефони за монтаж на автоаларми в София, за да не се налага да чакате. Заповядайте в сервиз Б&Е, ние ще се погрижим за Вашият автомобил !!!

Последно променен на Четвъртък, 04 Август 2011 00:04
 
Увеличават се кражбите на Автомобили заради кризата !
"Трябва ми лапа за пасатор две и пета" ?!
-Ако чуете тази реплика по телефона, най-вероятно ще отговорите с "моля?" или "имате грешка"...
Последно променен на Петък, 23 Април 2010 12:08
продължава> [Увеличават се кражбите на Автомобили заради кризата !]
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 Следваща > Край >>

Страница 7 от 7