Аларми и Алармени Системи

slide

Местоположение на фирмата

СЕРВИЗЪТ НИ ЗА МОНТАЖ се намира в гр.София   Сервиз "Фондови жилища"   Телефони за контакт : А 1 : 0888 935 707 Виваком : 0876 11 44 70 Теленор : 0896 522 188 Стационарен : 02 931...

Прочети още...

slide

За Фирмата

  Фирма Б&Е - Алармени Системи  е частна компания основана през 1998 г. от братя Иванови .  Фирмата е посветила  дейността си върху охраната и сигурността на Вашите Автомобили,   Домове и...

Прочети още...

 


Спечелете отстъпка 5% като харесате нашият сайт във Facebook !

Уважаеми клиенти ,фирма Б&Е ще дава отстъпка от 5% на всеки наш бъдещ клиент, който е харесал нашата страница във Facebook -  http://www.facebook.com/alsys.info ! Единственото,което трябва да направите е да се логнете с Вашия профил във Facebook и да харесате страницата ни ! След това заповядайте в нашият сервиз и ни уведомете, че сте спечелили отстъпка за да я получите . Специалната отстъпка не важи за промоционални стоки и продукти !

 

 

http://www.facebook.com/alsys.info

Последно променен на Вторник, 24 Април 2012 00:42
 
Ново - Всякакви застраховки в АРМЕЕЦ

 

Уважаеми клиенти, вече може да се възползвате от комплексната ни услуга, която предлагаме за монтаж на Автоаларма и сключване на застраховка Автокаско и Гражданска отговорност на изключително преференциални цени с отстъпки до 25 % от цената ! Всеки клиент, закупил и монтирал автоаларма в нашият сервиз и сключил застраховка Автокаско или гражданска отговорност в застрахователна компания Армеец ще получи отстъпка от цената на Автоалармата или застраховката до 25 % !!! Предлагаме и всякакви други видове към застрахователна компания Армеец- Домашно имущество, застраховка живот, зелени карти и други. Възползвайте се от пакетното ни предложение за автоаларми, алармени системи и застраховка и получете Вашата отстъпка на място,веднага в нашият сервиз !

Последно променен на Четвъртък, 04 Август 2011 00:47
 
НОВО : Безжичен Парктроник с LCD дисплей

Уважаеми клиенти, вече предлагаме за Вас безжични Парктроник системи с 4 или 8 датчика, които могат да бъдат боядисани в желания от Вас цвят. Дисплея е безжичен LCD и не е нужно прекарване на кабели от централата на Парктроника до него. Този Парктроник предупреждава със звук наближаващото препятствие до автомобила, както и Ви показва на дисплея колко разстояние имате в сантиметри. Плюс всичко това, цвета на дисплея се променя в три цвята в зависимост от това колко близо сте до препятсвието - зелено, оранжево и червено !

Заповядайте в нашият сервиз и си монтирайте Парктроник система за да паркирате спокойно и безпрепятсвено своят автомобил !!!

Линк към продукта с подробна информация :

http://alsys.info/AVTOAKSESOARI/Bezjichen-Parktronik-s-displey.html

 

Последно променен на Понеделник, 27 Юни 2011 14:55
 
Устройство (Модул) за Автоматично включване на ФАРОВЕТЕ през деня !!!

АКЦИЯ СВЕТЛИНА - УСТРОЙСТВО ЗА АВТОМАТИЧНО ВКЛЮЧВАНЕ И ИЗКЛЮЧВАНЕ НА ФАРОВЕТЕ ПРЕЗ ДЕНЯ ОТ Б&Е


Промоционална цена с безплатен МОНТАЖ : 45 лв.


 

Започва акция светлина! Подгответе автомобила си за  задължителното шофиране с включени фарове през деня с устройство за Автоматично включване и изключване на фаровете ! 

Линк към статията : http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5028711


Вече влезна  в сила приетия  закон за задължително каране на фарове и през деня, ето защо Ви предлагаме новото ни устройство за Автоматично включване и изключване на фаровете на автомобила !

Специално разработеното от нас устройство служи за автоматично включване на късите светлини на автомобила  след стартиране на двигателя на автомобила (не се включват още при подаване на контакт и  по време на въртене на стартер, а чак след като колата запали) . По този начин Вие никога няма как да забравите да си включите фаровете през деня и да отнесете глоба и АКТ от КАТ , също така НИКОГА няма за въртите стартера на вече запалени фарове, защото така значително се съкращава живота на акумулатора  Всички знаем, че постоянно забравяме да си включим фаровете през деня  и органите на реда само това чакат ! Също така няма шанс за забравите фаровете пуснати през деня, защото след изключване на двигателя на автомобила, устройството ще угаси фаровете автоматично . С нашето устройство за автоматично включване и изключване на фаровете ще спестите не само нерви, но и доста пари от глоби от КАТ, като само един написан акт е повече от цената на самото устройство !!!

Затова не чакайте, изпреварете събитията и се подгответе  със нашето устройство за включване и изключване на фаровете и карайте спокойно без да се притеснявате от глоби и актове !

*Възможно е цената да бъде различна за някои марки и модели автомобили !

 


 

Линк с пълна информация :

http://аларми.com/Avtoaksesoari/Ustroystvo-za-Avtomatichno-vklyuchvane-na-Farovete.html

Последно променен на Сряда, 18 Юни 2014 12:26
 
Програма - $$$ CASH BACK $$$

 

 

Уважаеми клиенти сега  Ви предлагаме нашата нова програма ,създадена специално за Вас ! При закупуване и поставяне на автоаларма в нашия сервиз ние ще Ви дадем един специален  ТАЛОН чрез който при монтиране на следваща алармена система , Вие ще си върнете 10 лв. от заплатената сума. Можете също така да дадете талона на някой Ваш близък или приятел като подарък и така той да се възползва от възможността да плати с 10 лв. по-малко от стойността на неговата автоаларма, ксенон комплект, парктроник, радар-детектор, авто-CD плеър или друга стока, закупена от нас. Изборът за това дали Вие ще се възползвате или ще го предостъпите е Ваш, бонусът е наш :))

Заповядайте , очакваме Ви !!!

Последно променен на Четвъртък, 03 Февруари 2011 17:15
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 Следваща > Край >>

Страница 7 от 8