Аларми и Алармени Системи

slide

Местоположение на фирмата

СЕРВИЗЪТ НИ ЗА МОНТАЖ се намира в гр.София   Сервиз "Фондови жилища"   тел : 02 931 18 36 М-Тел: 0888 935 707 Виваком: 0876 11 44 70 Глобул: 0896 522 188 Адрес: гр. София, кв."Фондови жилища", улица...

Прочети още...

slide

За Фирмата

  Фирма Б&Е - Алармени Системи  е частна компания основана през 1998 г. от братя Иванови .  Фирмата е посветила  дейността си върху охраната и сигурността на Вашите Автомобили,   Домове и...

Прочети още...

 


Аларми, Аларми за коли, Автоаларми, Автоелектроника, Домашни аларми

Скъпи клиенти, само през месец юни Сервиз БиЕ Ви предлага намаление на всички налични Аларми, Аларми за коли, Автоаларми, Автоелектроника и други !!!

Всяка седмица на началния екран на сайта ще виждате всяко едно наше промоционално предложение за Аларми, Аларми за коли, Автоаларми, Автоелектроника, Домашни аларми и всякакви автоаксесоари, Устройства за Автоматично включване на фаровете, Ксенони и всякакви други !!!

Следете началния екран на сайта, за да се информирате в дадената седмица, кое е нашето промоционално предложение от изброените :

Аларми, Аларми за коли, Автоаларми, Автоелектроника, Домашни аларми и всякакви автоаксесоари, Устройства за Автоматично включване на фаровете, Ксенони и други !!!


 
Бум на кражбите на коли ...от 10 откраднати полицията открива само 1

http://novanews.bg/news/view/2014/02/07/67832/автоджамбази-крадат-по-10-коли-на-ден-полицията-открива-само-една

 

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=3193706&utm_source=flip.bg

 

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1061378

Последно променен на Петък, 07 Февруари 2014 21:42
 
Застраховка АВТОКАСКО в Армеец - Отстъпка -10 % !!!

За всички наши клиенти, при монтаж на Автоаларма и сключили при нас Застраховка Автокаско в Армеец  , получавате 10% отстъпка от застраховката на Вашият автомобил...

Предлагаме също така и застраховка - Гражданска Отговорност в Армеец

Възползвайте се !!!


Последно променен на Четвъртък, 09 Ноември 2017 23:19
 
Алармени системи, автоаларми и автоаксесоари за всеки джоб и вкус !

Фирма за алармени системи Б&Е се стреми да задоволи специфичните вкусове и изисквания на всеки клиент, затова постоянно внасяме нови предложения в нашият асортимент алармени системи , автоаларми и автоаксесоари , с което се надяваме да бъдем полезни за всяко ваше изискване и желание ! Последните ни няколко предложения за автоаларми са :

Автоаларма с вграден GSM модул и управление от оригиналния ключ, за да можете по всяко време да разберете ако нещо се случва с Вашия автомобил, тя ще Ви се обади на телефона и още много екстри !!! Специалната ни промоционална цена на този модел алармена система е 365 лв. с включен монтаж !

 

Автоаларма , управляваща се от Вашето оригинално дистанционно на автомобила, с което избягвате да носите пълен джоб с ключове и дистанционни... Промоционална цена на този модел автоаларми е 259 лв. с включен монтаж !

 

Устройство (Модул) за Автоматично включване на фаровете на автомобила, след стартиране на двигателя, като по този начин никога няма да ги забравите изключени и да бъдете глобени от КАТ... Предлагаме Ви 2 модела такива устройства за автоматично включване на фаровете, като по-евтиния вариант е 45 лв. с БЕЗПЛАТЕН монтаж, а по-скъпия вариант устрйство за фарове е на промоционална цена от 65 лв. и то може да регулира в проценти силата на светене на крушките, като по този начин многократно удължава техния живот !

 

Аварийна помощ за повредени Автоаларми и Алармени системи и посещение на място до всяка точка на гр.София без почивен ден от 8  до 22 ч. !

 

За още много добри предложения рагледайте нашият сайт !!!

Благодарим Ви

Последно променен на Сряда, 04 Юни 2014 11:19
 
ТОП ХИТ - АВТОАЛАРМА , КОЯТО СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ВАШИЯ GSM ТЕЛЕФОН !!!

Представяме Ви нашето най-ново ТОП-ХИТ предложение без аналог на българския и европейски пазар - Интерфейсна Автоаларма GSM SPACE GUARD :

Интерфейсна АВТОАЛАРМА, която управлявате, включвате и изключвате с Вашия личен GSM телефонен апарат !!! Автоалармата може да се управлява, както от Вашия GSM , така и от оригиналното дистанционно на автомобила.

Автоалармата разполага и с вграден GSM модул и слот за СИМ карта, чрез който при всяко алармено събитие Вие ще получавате информация или обаждане на телефона Ви,че нещо се случва с автомобила. Другата ХИТ екстра на тази интелигентна автоаларма е ,че цялото Ви семейство може да я включва и изключва , всеки със собствения си GSM апарат, като автоалармата запаметява от кой мобилен номер е включена и при алармено събитие се обажда на него. По този начин вече не са ви нужни допълнителни дистанционни, независимо колко човека управляват автомобила !!!

Този модел автоаларма може да бъде закупен и монтиран единствено в сервиза на фирма Б&Е !

Улеснете живота си, докоснете бъдещето....

 

линк с подробна информация за модела:


http://аларми.com/Visok-klas/AVTOALARMA-Space-Guard-Mobil.html

 Последно променен на Сряда, 18 Юни 2014 12:22
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 Следваща > Край >>

Страница 4 от 7