Аларми и Алармени Системи

slide

Местоположение на фирмата

СЕРВИЗЪТ НИ ЗА МОНТАЖ се намира в гр.София   Сервиз "Фондови жилища"   тел : 02 931 18 36 М-Тел: 0888 935 707 Виваком: 0876 11 44 70 Глобул: 0896 522 188 Адрес: гр. София, кв."Фондови жилища", улица...

Прочети още...

slide

За Фирмата

  Фирма Б&Е - Алармени Системи  е частна компания основана през 1998 г. от братя Иванови .  Фирмата е посветила  дейността си върху охраната и сигурността на Вашите Автомобили,   Домове и...

Прочети още...

 


Застраховка АВТОКАСКО в Армеец - Отстъпка -10 % !!!

За всички наши клиенти, при монтаж на Автоаларма и сключили при нас Застраховка Автокаско в Армеец  , получавате 10% отстъпка от застраховката на Вашият автомобил...

Предлагаме също така и застраховка - Гражданска Отговорност в Армеец

Възползвайте се !!!


Последно променен на Четвъртък, 09 Ноември 2017 23:19
 
Алармени системи, автоаларми и автоаксесоари за всеки джоб и вкус !

Фирма за алармени системи Б&Е се стреми да задоволи специфичните вкусове и изисквания на всеки клиент, затова постоянно внасяме нови предложения в нашият асортимент алармени системи , автоаларми и автоаксесоари , с което се надяваме да бъдем полезни за всяко ваше изискване и желание ! Последните ни няколко предложения за автоаларми са :

Автоаларма с вграден GSM модул и управление от оригиналния ключ, за да можете по всяко време да разберете ако нещо се случва с Вашия автомобил, тя ще Ви се обади на телефона и още много екстри !!! Специалната ни промоционална цена на този модел алармена система е 365 лв. с включен монтаж !

 

Автоаларма , управляваща се от Вашето оригинално дистанционно на автомобила, с което избягвате да носите пълен джоб с ключове и дистанционни... Промоционална цена на този модел автоаларми е 259 лв. с включен монтаж !

 

Устройство (Модул) за Автоматично включване на фаровете на автомобила, след стартиране на двигателя, като по този начин никога няма да ги забравите изключени и да бъдете глобени от КАТ... Предлагаме Ви 2 модела такива устройства за автоматично включване на фаровете, като по-евтиния вариант е 45 лв. с БЕЗПЛАТЕН монтаж, а по-скъпия вариант устрйство за фарове е на промоционална цена от 65 лв. и то може да регулира в проценти силата на светене на крушките, като по този начин многократно удължава техния живот !

 

Аварийна помощ за повредени Автоаларми и Алармени системи и посещение на място до всяка точка на гр.София без почивен ден от 8  до 22 ч. !

 

За още много добри предложения рагледайте нашият сайт !!!

Благодарим Ви

Последно променен на Сряда, 04 Юни 2014 11:19
 
ТОП ХИТ - АВТОАЛАРМА , КОЯТО СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ВАШИЯ GSM ТЕЛЕФОН !!!

Представяме Ви нашето най-ново ТОП-ХИТ предложение без аналог на българския и европейски пазар - Интерфейсна Автоаларма GSM SPACE GUARD :

Интерфейсна АВТОАЛАРМА, която управлявате, включвате и изключвате с Вашия личен GSM телефонен апарат !!! Автоалармата може да се управлява, както от Вашия GSM , така и от оригиналното дистанционно на автомобила.

Автоалармата разполага и с вграден GSM модул и слот за СИМ карта, чрез който при всяко алармено събитие Вие ще получавате информация или обаждане на телефона Ви,че нещо се случва с автомобила. Другата ХИТ екстра на тази интелигентна автоаларма е ,че цялото Ви семейство може да я включва и изключва , всеки със собствения си GSM апарат, като автоалармата запаметява от кой мобилен номер е включена и при алармено събитие се обажда на него. По този начин вече не са ви нужни допълнителни дистанционни, независимо колко човека управляват автомобила !!!

Този модел автоаларма може да бъде закупен и монтиран единствено в сервиза на фирма Б&Е !

Улеснете живота си, докоснете бъдещето....

 

линк с подробна информация за модела:


http://аларми.com/Visok-klas/AVTOALARMA-Space-Guard-Mobil.html

 Последно променен на Сряда, 18 Юни 2014 12:22
 
Карта БЕНЕ - 5 % отстъпка за притежателите !

Уважаеми Клиенти,

като фирма партньор на карта БЕНЕ с удоволствие бихме искали да Ви уведомим, че

всеки наш клиент закупил и монтирал при нас Автоаларми, Парктроници, Ксенони,

Антирадари, Устройства за автоматично включване на фаровете, Домашни и офис алармени и

системи,  Видеонаблюдение или други автоаксесоари и алармени системи ще получи

5 % отстъпка от регулярната цена на продукта !!!

Използвайте Вашите карти и се възползвайте от отстъпките ,които предлагаме с

карта БЕНЕ - Паспортът за Вашите намаления :))

 

Последно променен на Понеделник, 18 Февруари 2013 13:57
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 Следваща > Край >>

Страница 4 от 7