Аларми и Алармени Системи

Местоположение на фирмата

СЕРВИЗЪТ НИ ЗА МОНТАЖ се намира в гр.София   https://goo.gl/maps/f7MsZVbZLhcTxH9d6 GPS Координати : 42.713866, 23.305052 Телефони за контакт : Виваком : 0876 11 44 70 А1 : 0888 935 707   Адрес: гр. София, жк.Фондови жилища, ул.Скопие, бл.213А...

Прочети още...

slide

За Фирмата

  Фирма Б&Е - Алармени Системи  е частна компания основана през 1998 г. от братя Иванови .  Фирмата е посветила  дейността си върху охраната и сигурността на Вашите Автомобили,   Домове и...

Прочети още...

 
Централи за Домашни и Офис Системи

Централата е този компонент без който е невъзможно изграждането на каквато и да е охранителна система . Това всъщност е този електронен блок към койте се свързват всички останали компоненти които съставляват системата. От това каква централа е избрана най-вече зависи какви ще са възможностите на изградената алармена система като цяло. Най-съществените от потребителска гледна точка характеристики са:

  1. Начина на активиране и дезактивиране(управлвние):
    • Най-разпространени са централите с клавиатури. При тях за дезактивиране от клавиатура се въвежда предварително зададен и известен само на собственика код.
    • Друга разновидност са централите с дистанционно управление.При тях всички операции по нормалната им употреба се извършват с бутоните на дистанционно управление подобно на тези които се използуват за автоаларми.
    • Най-ниския клас централи се задействуват със секретн ключ който собственика трябва да носи със себе си и не е по различеон от ключ за пощенска кутия например. С такива централи се изграждат охранителни системи за по малко отговорни обекти.
  2. Броя на зоните - това определя възможността за разделяне на обекта на условни зони и локализирането на проблем в тях.Ако например искате да охранявате обект с 3 помещения и централата ви има само 2 зони то 2 от помещенията трябва да се свържат в обща зона и при възникване на алрмено събитие (проблем който е задействал алармата) няма да можете да локализирате точно в кое от двете е проблема.
  3. Изключване (байпасване) на зони - тази характеристика дава възможност системата да се включва в режим на частична охрана като някои от зоните не се охраняват. Например ако имате куче и то е затворено в 1 от помещенията на охранявания обект по този начин можете да включите охраната на всички други помещения с изключение на това.
Последно променен на Понеделник, 19 Април 2010 16:58