Аларми и Алармени Системи

Местоположение на фирмата

СЕРВИЗЪТ НИ ЗА МОНТАЖ се намира в гр.София   https://goo.gl/maps/f7MsZVbZLhcTxH9d6 GPS Координати : 42.713866, 23.305052 Телефони за контакт : Виваком : 0876 11 44 70 А1 : 0888 935 707   Адрес: гр. София, жк.Фондови жилища, ул.Скопие, бл.213А...

Прочети още...

slide

За Фирмата

  Фирма Б&Е - Алармени Системи  е частна компания основана през 1998 г. от братя Иванови .  Фирмата е посветила  дейността си върху охраната и сигурността на Вашите Автомобили,   Домове и...

Прочети още...

 


Монтаж на Камери за задно виждане, Мултимедии, Видео-регистратори и други !

Уважаеми Клиенти, закупили сте си нова Мултимедия за колата с камера за задно виждане и се чудите кой да ви я монтира на автомобила ?!! Заповядайте при нас за извършване на професионален и качествен монтаж на вашата Мултимедия, Парктроник, Видеорегистратор, GPS система за следене, Камера за задно виждане , DRL Модул за автоматични фарове и всички други автоаксесоари ,които сте си харесали и искате да бъдат монтирани качествено на Вашият автомобил ! Поради спецификата на монтажа , цените за монтаж са много различни и трудно бихме могли да дадем адекватна и вярна цена по телефона, за това ако сте си закупили някакъв аксесоар от изброените или пък нещо друго , най-добре се обадете да се уговорим и да минете в удобен за Вас ден и час през нашият сервиз и да Ви предложим ориентировъчна цена и оферта за монтаж ! Очакваме ви :)

Последно променен на Петък, 11 Март 2022 14:37
 
Мобилен сервиз на място за Аларми и имобилайзери

Фирма Б&Е предлага Мобилен сервиз и Мобилни посещения в гр.София за автомобили с блокирали аларми, проблем със запалзването на автомобила или повредени имобилайзери. В случай,че Вашата автоаларма не иска да се изключи, блокирала е запалването или дистанционното е повредено и Вие не можете да запалите автомобила си вече има решение - нашият мобилен екип ще Ви посети на място във всяка една точка на гр.София и ще отстрани проблема с повредената аларма или имобилайзер. Едно по-лесно и интелигентно решение от това да викате пътна помощ (РАПАТРАК) ,който да закара автомобила Ви в сервиз ! Не се колебайте да се свържете с нас на посочените телефони :

 

Последно променен на Понеделник, 19 Октомври 2020 12:40
 
Съобщение - covid 19

Уважаеми Клиенти, във връзка с въведената извънредна епидемична обстановка , искаме да Ви уведомим ,че сервиза на фирмa

Б&Е ще работи само с предварително запазен час на телефоните на фирмата :

тел: 0876 11 44 70 , 0888 935 707


Благодарим Ви за разбирането !Последно променен на Вторник, 30 Юни 2020 22:10
 
Посещение на място за блокирала аларма , повреден имобилайзер, непалещ автомобил,аварии !

Предлагаме посещение на място в рамките на гр. София и близките околности за блокирали аларми, дефектирали аларми, повредени или счупени дистанционни, блокирал имобилайзер на аларма и всякакви свързани с това повреди, които са довели до невъзможността автомобила ви да запали ! След като ни се обадите и обясните какъв е точно проблема с аварията или повредената аларма, местоположението и марката и модела на автомобила наш техник ще ви определи ориентировъчна цена за посещението и труда и ако тя ви устройва в рамките на 1-2 часа ще дойдем и ще ви помогнем повредената автоаларма да бъде премахната или шунтирана, имобилайзера да бъде изолиран и това да доведе до възможността автомобила да бъде запален и отново в движение !

 

Не се колебайте да се свържете с нас :


тел: 0876 11 44 70

тел: 0888 935 707

 

 

Последно променен на Вторник, 14 Януари 2020 12:36
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща > Край >>

Страница 1 от 9