Аларми и Алармени Системи

slide

Местоположение на фирмата

СЕРВИЗЪТ НИ ЗА МОНТАЖ се намира в гр.София   Сервиз "Фондови жилища"   Телефони за контакт : А 1 : 0888 935 707 Виваком : 0876 11 44 70 Теленор : 0896 522 188 Стационарен : 02 931...

Прочети още...

slide

За Фирмата

  Фирма Б&Е - Алармени Системи  е частна компания основана през 1998 г. от братя Иванови .  Фирмата е посветила  дейността си върху охраната и сигурността на Вашите Автомобили,   Домове и...

Прочети още...

 


Автоаларми - Технически принципи

Съвременните автоаларми в преобладаващата си част са изградени на модулен принцип, макар че все още се срещат и компактни решения, предимно в ниския клас...Автоаларми в София , можете да си закупите и монтирате в нашият сервиз за автоаларми ! При модулните автоаларми основната част се нарича главен блок на автоалармата. Той се монтира на скрито място в купето на автомобила. Основната функционалност на автоалармите се определя от възможностите на този блок. Към него задължително се свързват всички останали модули изграждащи охранителната система. Това могат да бъдат: сирени, датчици за различни въздействия, интерфейси и машинки за централно заключване, горивни клапани и други блокиращи елементи,модули за известяване по мобилен телефон при проблем (дайлъри), светодиоди и т.н.

Ако един от тези модули дефектира , останалата част на тези автоаларми в общия случай продължава да работи нормално, като й липсва само тази функционалност която конкретния модул е осигурявал. Освен това е възможна замяната на дефектния модул, без да е необходимо замяната на цялата автоаларма. Това е едно от съществените предимства на модулния принцип при автоаларми от среден и висок клас...

 

Последно променен на Четвъртък, 04 Август 2011 00:21
продължава> [Автоаларми - Технически принципи]
 
НОВО - Аларма за Мотор с GSM обаждане !!!

Уважаеми клиенти , вече предлагаме за Вас аларми за скутери и мотоциклети ! С тази автоаларма Вие ще разберете ,че нещо се случва с Вашия мотор, дори да сте в друг град или държава, тъй като ако има алармено събитие , алармената система ще се обади на Вашия GSM и ще Ви извести,че алармира и с мотора Ви нещо се случва . Това е възможно посредством вградения в алармата GSM комуникатор от последно поколение, чрез който се осъществява обаждането до Вас, в случай на задействане на Вашата автоаларма. В България има само 2 компании,които  сключват застраховка "кражба" на мотори и скутери и то на безумно високи цени , заради по-големия риск. Затова направете еднократна инвестиция в една безупречна,съвременна автоаларма с вградено GSM известяване и не хвърляйте пари за застраховки всяка година и бъдете спокойни , че ще знаете че нещо се случва с Вашия мотор във всеки един момент. Активирането и декативирането на алармената система става посредством обаждане от Вашия GSM апарат. Алармената система има и допълнителна опция да се добави към нея модул с дистанционно управление за активиране и деактивиране , който не е включен в цената !

 

Промоционална цена с включен монтаж : 375 лв.

 

 

Последно променен на Петък, 17 Април 2015 00:43
 
Всичко за автоалармите и алармените охранителни системи

АлармаНа българския пазар се предлагат множество автоаларми от всякакъв вид,марка и произход...

 

Ние предлагаме цялата гама автоаларми и охранителни алармени системи , автоаларми за автомобили, домашни аларми и офис охранителни аларми ! Подбрали сме измежду най-добрите марки автоаларми и алармени системи с най-добро качество, функции и цена. Предлагаме както български охранителни аларми ,така и канадски , американски, полски и тайвански алармени системи.

 

Благодарение на нас, ще се сдобиете с автоаларма с отлично качество и на добра цена ! Не избирайте и не се лъжете на малко по-ниските цени, които предлагат някои наши колеги за различни модели аларми , защото ако се замислите , за да Ви я предложат примерно с 10 или 20 лв. по-ниска цена има някаква причина, а тя е че ще Ви продадат и монтират най-вероятно китайска аларма, която не се знае дали изобщо ще изкара гаранционния си срок, да не говорим след него и по този начин ще имате огромни главоболия, губене на време и нерви ,само заради лукса, че сте спестили 10-20 лв. от цената и сте предпочели аларми, които се внасят в България на килограм и нямат нищо общо с качеството на алармите, които ние Ви предлагаме. Другият вариант е да Ви предложат български автоаларми с недоказани качества и предимства, с които отново ще имате проблеми. Затова поинтересувайте се предварително в интернет, форумите и т.н. , за тези аларми и надеждни и качествени ли са те, за да не съжалявате после.

 

п.с. - Една английска поговорка гласи : не съм толкова богат, че да купувам евтини неща !


Така че помислете добре и се поинтересувайте, каква точно автоаларма Ви предлагат, с какъв произход, къде е произведена, има ли след гаранционна поддръжка  и т.н. , за да не съжалявате после за изборът си и да се окаже, че след като гаранцията свърши и алармата се повреди , ще трябва да я изхвърлите и смените с нова , поради липса на всякаква поддръжка за  нея, както и за китайските аларми !!!

 

 

За Вашите Автомобили предлагаме автоаларми от нисък до висок клас, в зависимост от нуждите и желанията, които имате и искате от Вашата автоаларма, от това дали ще Ви служи само за застраховка Каско или искате алармената система да Ви пази и бъде в удобсвто, освен да бъде призната за автокаско.

 

За домашните охранителни аларми също можем да Ви предожим различни варианти, отново съобразени с изискванията Ви. Домашната аларма е един много удачен вариант за предпазване от повечето крадци, като повечето от тях дори не биха нападнали Вашия дом, при положение, че е защитен с охранителна алармена система , а биха избрали такъв, незащитен с аларма !

 

Вариантите за постявяне на аларма или цяла алармена система в домът Ви са много , като те мога да бъдат локални без обвързване със СОТ, а също така можете да бъдете включени към СОТ след изграждането на алармената система.

Има много възможности и екстри,които биха могли да се добавят към вашата домашна аларма , като например телефонен дайлър , чиято роля е, ако някой крадец влезе във вашия дом, и алармената система се задейства, той да избере и да се обади на предварително програмирани телефонни номера, за да можете Вие веднага да разберете, че в домът Ви нещо се случва, дори да сте на другия край на България и да помолите някой Ваш познат да отиде и да види какво се случва и защо алармата е задействана.

Офис охранителните аларми също могат да бъдат оборудвани с най-различни допълнителни аксесоари и принадлежности и така тези аларми стават значително по-трудни за преодоляване и нивото на сигурност се покачва значително.

 

Възможно в добавянето на камери за наблюдение към Вашата аларма или пък камера за следене и наблюдение през интернет в реално време. Всяка една алармена система подлежи на допълнителен ъпгрейд и добавяне на допълнителни екстри към нея ,независимо дали алармата е за кола, домашна или офис охранителна алармена система.

 

В заключение можем да кажем, че независимо от каква алармена система се нуждаете - за Вашия автомобил, дом или офис, ние сме насреща и ще Ви предложим най-доброто решение от към цена-надеждност-качество.

За парите, които давате ще получите най-добрия и качествен вариант за алармена охранителна система !!!

 

От ТУК можете да разгледате всички продукти в нашия магазин за алармени системи, а ако желаете можете да използвате навигацията на сайта за да достигнете нужните Ви продукти още  по-лесно.

Последно променен на Четвъртък, 03 Февруари 2011 17:45
 
Евтина или скъпа автоаларма ?!

За какво да си монтирам хубава (скъпа) автоаларма , та нали имам застраховка Каско на колата ?!!

Такова разсъждение на пръв поглед изглежда логично и правилно, нали застрахователя ще покрие всички щети , нали е пълно каско? Да , но само на пръв поглед. Ако се задълбочите малко повече ще се убедите че такова твърдение е доста повърхностно...Всички автоаларми вършат работа, но някои по-добра , други не ! За това помислете добре дали да си монтирате най-евтината авто аларма или да заложите на малко по-скъпа и качествена автоаларма, но да знаете, че шанса да се повреди по-бързо е доста по-малък, а глезотийките и екстрите на по-скъпите автоаларми като управление на централно заключване, вдигане на ел. стъкла и т.н. са доста полезни и определено вършат по-добра работа. В крайна сметка всички автоаларми имат принос за защитата на автомобилът Ви, но всеки сам трябва да прецени за себе си каква автоаларма иска да има и какви функции и възможности да има тя....все пак покупката на автоаларми общо взето е само веднъж и не е като да си купувате всеки ден хляб или мляко, за това си заслужава да дадете малко повече пари, но да имате наистина това, от което имате нужда, защото всяка една автоаларма е създадена да ни служи и помага, а не ние на нея...

 

Последно променен на Неделя, 01 Май 2011 01:01
продължава> [Евтина или скъпа автоаларма ?!]
 
Обща информация

Авто алармените системи представляват най-разпространената охранителна електроника предлагана в България. Това е така поради няколко причини, най-важните от които са :

Последно променен на Четвъртък, 21 Март 2013 15:39
продължава> [Обща информация]
 
<< Начало < Предишна 1 2 Следваща > Край >>

Страница 2 от 2