Аларми и Алармени Системи

Местоположение на фирмата

СЕРВИЗЪТ НИ ЗА МОНТАЖ се намира в гр.София   https://goo.gl/maps/f7MsZVbZLhcTxH9d6 GPS Координати : 42.713866, 23.305052 Телефони за контакт : А 1 : 0888 935 707 Виваком : 0876 11 44 70   Адрес: гр. София, жк.Фондови жилища, ул.Скопие,...

Прочети още...

slide

За Фирмата

  Фирма Б&Е - Алармени Системи  е частна компания основана през 1998 г. от братя Иванови .  Фирмата е посветила  дейността си върху охраната и сигурността на Вашите Автомобили,   Домове и...

Прочети още...

 
BigBrother - Watching You

 

Ако не сте гледали едноименното шоу, то поне сте чували за него. В тази секция ние Ви предлагаме да реализирате собствен вариант на дистанционно наблюдение (макар и не в национален мащаб). За какво би могло да ви послужи това? Ето няколко типични приложения:

 

 

  1. Вие сте загрижен родител и искате да виждате и (или) чувате какво става в стаята на вашето дете. Чрез инсталирането на необходимите технически средства Вие ще имате 24-часов контрол над любимия си палавник или бавачката му.
  2. Имате пакостливо куче или коте. Няма проблем вече не е необходимо да се чудите какви ще ги свърши докато Вие сте на работа. Ако имате достъп до интернет ще можете на служебния си компютър да видите в реално време какво става в домът ви, докато отсъствате.
  3. Вие сте бизнесмен и нямате 100% доверие в СОТ охраната . Чрез инсталирането на необходимата апаратура можете да наблюдавате в реално време вашия магазин,склад или офис от всяка точка на света. Освен това на ваше разположение ще бъде 24-часов видеозапис на всичко което се е случило когато сте отсъствали. Архивът би могъл да съдържа записите за цял месец или дори повече и също може да се разглежда на място или през интернет. Освен за охрана на помещения видеонаблюдението е изключително ефикасен метод за контрол над персонала Ви. Ако хората знаят че всяко тяхно действие се записва ще бъдат доста по-стриктни в работата си.


Както вече се изясни в този раздел се разглеждат средствата за видео и аудио наблюдение и запис непосредствено или от голямо разстояние. Многообразието на предлаганата на пазара техника е изключително голямо. Има камери за вътрешен монтаж и камери за външен монтаж, има цветни и черно-бели камери, камери с ниска и висока резолюция, камери с и без корпус (платкови камери) , камери с и без вграден микрофон, има камери с чувствителност в инфрачервения спектър и добавени инфрачервени прожектори за нощно виждане, има web камери които могат директно да се свържат с интернет дори без наличието на компютър, има безжични камери за инсталиране на места до които е трудно да се прекара кабел. Всичко това дава само обща представа за огромното многообразие на предлаганите технически средства и при това засяга само един от необходимите компоненти за видеонаблюдението - камерата. Ако се направи подробно описание на многообразието от възможности и за всеки един от останалите компоненти (в това число: монитори, устройства и софтуер за запис, квадратори, трансмитери , усилватели, компютри и т.н. ) би се получил огромен списък чието място не е тук. Хората които се интересуват от всички подробности биха могли да ги открият в специализираната техническа литература. Ние предлагаме не отделни компоненти , а цялостни индивидуални решения за всяка конкретна ситуация и всеки конкретен проблем възникнал пред клиентите ни. Ето защо тук няма списък със стоки и техните цени. Все пак може да се спомене че едно непретенциозно решение струва около 200-250 лв. ,което ще отговори на Вашите нужди и желания, като разбира се пак казваме ,че всичко е индивудуално и цената може както да бъде дори по-ниска от посочената, така може да достигне и доста по-висока сума. Не се колебайте да се свържете с нас и да ни запитате за конкретното си желание за решение за видеонаблюдение и ние ще изготвим индивидуална оферта за Вас ! Очакваме Ви.Обадете ни се и ние ще Ви предложим най-подходящия за Вас вариант!
Направете крачка в бъдещето!

Последно променен на Вторник, 04 Май 2010 11:54