Аларми и Алармени Системи

Местоположение на фирмата

СЕРВИЗЪТ НИ ЗА МОНТАЖ се намира в гр.София   https://goo.gl/maps/f7MsZVbZLhcTxH9d6 GPS Координати : 42.713866, 23.305052 Телефони за контакт : Виваком : 0876 11 44 70 А1 : 0888 935 707   Адрес: гр. София, жк.Фондови жилища, ул.Скопие, бл.213А...

Прочети още...

slide

За Фирмата

  Фирма Б&Е - Алармени Системи  е частна компания основана през 1998 г. от братя Иванови .  Фирмата е посветила  дейността си върху охраната и сигурността на Вашите Автомобили,   Домове и...

Прочети още...

 
Автоаларми от нисък до висок клас !

Скъпи клиенти, бихме желали да Ви информираме, че нашият сервиз в София предлага автоаларми за всеки джоб и вкус ! Всичките ни налични модели автоаларми са преминали тестове и са се доказали като безпроблемно работещи и несъздаващи грижи на Вас - нашите клиенти. Предлагаме около 10 модела автоаларми, като цените им варират от 75 лв. до 450 лв. Бихме искали да обърнем внимание и на монтажа , тъй като има много недобросъвестни колеги, които извършват т.н. "бърз" монтаж на автоаларми , без запояване на проводниците, укрепване на автоалармата и т.н. Виждали сме много такива направени монтажи и освен, че не се знае след колко месеца алармата ще спре да работи, подлагате и автомобила си на риск от откачена незапоена жица, която може да даде на късо и последствията от монтаж на такива автоаларми могат да бъдат потресаващи ! При нас проводниците на всички автоаларми се запояват, изолират, всичко се укрепва и прибира, така че да не Ви изпадне в краката след 1 месец употреба.  Държим и да отбележим ,че всички марки и модели автоаларми, които предлагаме са одобрени и признати от застрахователите за сключване на застраховка Автокаско. В гр.София има много сервизи за монтаж на автоаларми, но за нас е важно когато дойдете при нас и си монтирате автоаларма да останете доволни и ако се върнете , то да е за монтаж на друга кола, а не заради проблем или ремонт !!! Остава да решите дали да се доверите на нашия сервиз и професионализъм за монтаж на автоаларми - ИЗБОРА Е ВАШ !

 

линк с моделите автоаларми , които предлагаме :

http://alsys.info/AVTOALARMI/View-all-products.html

 

 
Ново - Всякакви застраховки в АРМЕЕЦ

 

Уважаеми клиенти, вече може да се възползвате от комплексната ни услуга, която предлагаме за монтаж на Автоаларма и сключване на застраховка Автокаско и Гражданска отговорност на изключително преференциални цени с отстъпки до 25 % от цената ! Всеки клиент, закупил и монтирал автоаларма в нашият сервиз и сключил застраховка Автокаско или гражданска отговорност в застрахователна компания Армеец ще получи отстъпка от цената на Автоалармата или застраховката до 25 % !!! Предлагаме и всякакви други видове към застрахователна компания Армеец- Домашно имущество, застраховка живот, зелени карти и други. Възползвайте се от пакетното ни предложение за автоаларми, алармени системи и застраховка и получете Вашата отстъпка на място,веднага в нашият сервиз !

 
НОВО : Безжичен Парктроник с LCD дисплей

Уважаеми клиенти, вече предлагаме за Вас безжични Парктроник системи с 4 или 8 датчика, които могат да бъдат боядисани в желания от Вас цвят. Дисплея е безжичен LCD и не е нужно прекарване на кабели от централата на Парктроника до него. Този Парктроник предупреждава със звук наближаващото препятствие до автомобила, както и Ви показва на дисплея колко разстояние имате в сантиметри. Плюс всичко това, цвета на дисплея се променя в три цвята в зависимост от това колко близо сте до препятсвието - зелено, оранжево и червено !

Заповядайте в нашият сервиз и си монтирайте Парктроник система за да паркирате спокойно и безпрепятсвено своят автомобил !!!

Линк към продукта с подробна информация :

http://alsys.info/AVTOAKSESOARI/Bezjichen-Parktronik-s-displey.html

 

 
ДОМАШНА АЛАРМА на топ цена

Уважаеми Клиенти ,

във връзка със зачестилите нападения и кражби в жилищата, както и най-благоприятните за крадците пролетни летни месеци поради отпуските и Вашето отсъствие от дома,  ние Ви предлагаме нашият ПРОМОЦИОНАЛЕН комплект домашна охранителна  алармена система , чрез която ще защите Вашият дом и ще можете да се отдадете на заслужена и ползотворна почивка без притеснения ! Домашната алармена система  ще се активира веднага щом някой влезе в жилището Ви и ще започне да алармира. Статистиката показва, че 90 % от крадците си тръгват и се отказват  след като се активира домашната аларма. Алармената система е подходяща както за домове, така и за офис помещения. Към охранителната алармена система могат да бъдат добавяна всякакви видове датчици - инфрачервени (обемни) , пожарни, вибрационни и т.н. Не чакайте бедата да дойде и да Ви оберат...вземете превантивни мерки и подсигурете домът или офисът си с нашата промоционална алармена система


Охранителна Алармена Система  за дом или офис  - Комплектът включва :

- Охранителна Алармена система  "Keeper - 3 "

- 2 бр. дистанционни управления за алармената система

- Вградена сирена 120 dB в алармата

- Aкумулатор 2 Ah за независимо от мрежата захранване

- Магнитен датчик за входната врата

- Окабеляване за захранването и датчика

- включен БЕЗПЛАТЕН монтаж

- Гаранция 12 месеца


Промоционална  ЦЕНА : 199 лв.


http://alsys.info/Komplekti/V-PROCES-NA-OBNOVQVANE.html

 
НОВО - Аларма за Мотор с GSM обаждане !!!

Уважаеми клиенти , вече предлагаме за Вас аларми за скутери и мотоциклети ! С тази автоаларма Вие ще разберете ,че нещо се случва с Вашия мотор, дори да сте в друг град или държава, тъй като ако има алармено събитие , алармената система ще се обади на Вашия GSM и ще Ви извести,че алармира и с мотора Ви нещо се случва . Това е възможно посредством вградения в алармата GSM комуникатор от последно поколение, чрез който се осъществява обаждането до Вас, в случай на задействане на Вашата автоаларма. В България има само 2 компании,които  сключват застраховка "кражба" на мотори и скутери и то на безумно високи цени , заради по-големия риск. Затова направете еднократна инвестиция в една безупречна,съвременна автоаларма с вградено GSM известяване и не хвърляйте пари за застраховки всяка година и бъдете спокойни , че ще знаете че нещо се случва с Вашия мотор във всеки един момент. Активирането и декативирането на алармената система става посредством обаждане от Вашия GSM апарат. Алармената система има и допълнителна опция да се добави към нея модул с дистанционно управление за активиране и деактивиране , който не е включен в цената !

 

Промоционална цена с включен монтаж : 375 лв.

 

 

 
Автоаларми - Технически принципи

Съвременните автоаларми в преобладаващата си част са изградени на модулен принцип, макар че все още се срещат и компактни решения, предимно в ниския клас...Автоаларми в София , можете да си закупите и монтирате в нашият сервиз за автоаларми ! При модулните автоаларми основната част се нарича главен блок на автоалармата. Той се монтира на скрито място в купето на автомобила. Основната функционалност на автоалармите се определя от възможностите на този блок. Към него задължително се свързват всички останали модули изграждащи охранителната система. Това могат да бъдат: сирени, датчици за различни въздействия, интерфейси и машинки за централно заключване, горивни клапани и други блокиращи елементи,модули за известяване по мобилен телефон при проблем (дайлъри), светодиоди и т.н.

Ако един от тези модули дефектира , останалата част на тези автоаларми в общия случай продължава да работи нормално, като й липсва само тази функционалност която конкретния модул е осигурявал. Освен това е възможна замяната на дефектния модул, без да е необходимо замяната на цялата автоаларма. Това е едно от съществените предимства на модулния принцип при автоаларми от среден и висок клас...

 

продължава> [Автоаларми - Технически принципи]
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 Следваща > Край >>

Страница 4 от 4