Аларми и Алармени Системи

Местоположение на фирмата

СЕРВИЗЪТ НИ ЗА МОНТАЖ се намира в гр.София   https://goo.gl/maps/f7MsZVbZLhcTxH9d6 GPS Координати : 42.713866, 23.305052 Телефони за контакт : А 1 : 0888 935 707 Виваком : 0876 11 44 70   Адрес: гр. София, жк.Фондови жилища, ул.Скопие,...

Прочети още...

slide

За Фирмата

  Фирма Б&Е - Алармени Системи  е частна компания основана през 1998 г. от братя Иванови .  Фирмата е посветила  дейността си върху охраната и сигурността на Вашите Автомобили,   Домове и...

Прочети още...

 
Аларми, Аларми за коли, Автоаларми, Автоелектроника, Домашни аларми

Скъпи клиенти, само през месец юни Сервиз БиЕ Ви предлага намаление на всички налични Аларми, Аларми за коли, Автоаларми, Автоелектроника и други !!!

Всяка седмица на началния екран на сайта ще виждате всяко едно наше промоционално предложение за Аларми, Аларми за коли, Автоаларми, Автоелектроника, Домашни аларми и всякакви автоаксесоари, Устройства за Автоматично включване на фаровете, Ксенони и всякакви други !!!

Следете началния екран на сайта, за да се информирате в дадената седмица, кое е нашето промоционално предложение от изброените :

Аларми, Аларми за коли, Автоаларми, Автоелектроника, Домашни аларми и всякакви автоаксесоари, Устройства за Автоматично включване на фаровете, Ксенони и други !!!


 
Бум на кражбите на коли ...от 10 откраднати полицията открива само 1

http://novanews.bg/news/view/2014/02/07/67832/автоджамбази-крадат-по-10-коли-на-ден-полицията-открива-само-една

 

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=3193706&utm_source=flip.bg

 

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1061378

 
ТОП ХИТ - АВТОАЛАРМА , КОЯТО СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ВАШИЯ GSM ТЕЛЕФОН !!!

Представяме Ви нашето най-ново ТОП-ХИТ предложение без аналог на българския и европейски пазар - Интерфейсна Автоаларма GSM SPACE GUARD :

Интерфейсна АВТОАЛАРМА, която управлявате, включвате и изключвате с Вашия личен GSM телефонен апарат !!! Автоалармата може да се управлява, както от Вашия GSM , така и от оригиналното дистанционно на автомобила.

Автоалармата разполага и с вграден GSM модул и слот за СИМ карта, чрез който при всяко алармено събитие Вие ще получавате информация или обаждане на телефона Ви,че нещо се случва с автомобила. Другата ХИТ екстра на тази интелигентна автоаларма е ,че цялото Ви семейство може да я включва и изключва , всеки със собствения си GSM апарат, като автоалармата запаметява от кой мобилен номер е включена и при алармено събитие се обажда на него. По този начин вече не са ви нужни допълнителни дистанционни, независимо колко човека управляват автомобила !!!

Този модел автоаларма може да бъде закупен и монтиран единствено в сервиза на фирма Б&Е !

Улеснете живота си, докоснете бъдещето....

 

линк с подробна информация за модела:


http://аларми.com/Visok-klas/AVTOALARMA-Space-Guard-Mobil.html

  
Устройство (Модул) за Автоматично включване на ФАРОВЕТЕ през деня !!!

АКЦИЯ СВЕТЛИНА - УСТРОЙСТВО ЗА АВТОМАТИЧНО ВКЛЮЧВАНЕ И ИЗКЛЮЧВАНЕ НА ФАРОВЕТЕ ПРЕЗ ДЕНЯ ОТ Б&Е


Промоционална цена с безплатен МОНТАЖ : 45 лв.


 

Започва акция светлина! Подгответе автомобила си за  задължителното шофиране с включени фарове през деня с устройство за Автоматично включване и изключване на фаровете ! 

Линк към статията : http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5028711


Вече влезна  в сила приетия  закон за задължително каране на фарове и през деня, ето защо Ви предлагаме новото ни устройство за Автоматично включване и изключване на фаровете на автомобила !

Специално разработеното от нас устройство служи за автоматично включване на късите светлини на автомобила  след стартиране на двигателя на автомобила (не се включват още при подаване на контакт и  по време на въртене на стартер, а чак след като колата запали) . По този начин Вие никога няма как да забравите да си включите фаровете през деня и да отнесете глоба и АКТ от КАТ , също така НИКОГА няма за въртите стартера на вече запалени фарове, защото така значително се съкращава живота на акумулатора  Всички знаем, че постоянно забравяме да си включим фаровете през деня  и органите на реда само това чакат ! Също така няма шанс за забравите фаровете пуснати през деня, защото след изключване на двигателя на автомобила, устройството ще угаси фаровете автоматично . С нашето устройство за автоматично включване и изключване на фаровете ще спестите не само нерви, но и доста пари от глоби от КАТ, като само един написан акт е повече от цената на самото устройство !!!

Затова не чакайте, изпреварете събитията и се подгответе  със нашето устройство за включване и изключване на фаровете и карайте спокойно без да се притеснявате от глоби и актове !

*Възможно е цената да бъде различна за някои марки и модели автомобили !

 


 

Линк с пълна информация :

http://аларми.com/Avtoaksesoari/Ustroystvo-za-Avtomatichno-vklyuchvane-na-Farovete.html

 
Карта БЕНЕ - 5 % отстъпка за притежателите !

Уважаеми Клиенти,

като фирма партньор на карта БЕНЕ с удоволствие бихме искали да Ви уведомим, че

всеки наш клиент закупил и монтирал при нас Автоаларми, Парктроници, Ксенони,

Антирадари, Устройства за автоматично включване на фаровете, Домашни и офис алармени и

системи,  Видеонаблюдение или други автоаксесоари и алармени системи ще получи

5 % отстъпка от регулярната цена на продукта !!!

Използвайте Вашите карти и се възползвайте от отстъпките ,които предлагаме с

карта БЕНЕ - Паспортът за Вашите намаления :))

 

 
УСТРОЙСТВО ЗА автоматично пускане на ФАРОВЕТЕ - ПОСЛЕДНО ПОКОЛЕНИЕ С ПРОЦЕНТНО РЕГУЛИРАНЕ НА СИЛАТА НА СВЕТЕНЕ НА ФАРОВЕТЕ !!!

Уважаеми Клиенти, предлагаме на Вашето внимание най-новото ни устройство за автоматично включване на Фаровете от последно поколение ! Модула за автоматично включване на фаровете е изработен на микропроцесорна основа с транзистори и няма релета в схемата си, което удължава живота му в пъти за разлика от устройствата за фарове , които работят с релета и е  последна тенденция в електрониката на новите автомобили ! Също така другия голям плюс на модула за автоматично пускане  на фаровете е възможността му сами да регулирате от самия модул на колко процента искате да настроите да свети крушката на фара, което само по себе си удължава много нейния живот, тъй като тя не свети на 100% от капацитета си . Модула за автоматично включване на фаровете има 7 позиции , на сила на светене на крушката, като веднъж програмиран той запаметява процента на който сте го оставили и всеки път след запалване пуска фаровете със тази сила на светене ! Другия голям плюс на модула за фарове е, че фаровете се пускат постепенно на степени до зададената сила и по този начин отново съхраняваме и увеличаваме живота на крушките. И не на последно място съвременното устройство за включване на фаровете, предлагано от Б&Е има функцията (follow me) или в превод - следвай ме, което означава, че ако активирате тази опция на модула за автоматично включване на фаровете , вечерно време например пред гаража Ви, след като угасите автомобила си, фаровете ще продължат да светят за половин минута , за да може на светло да си отключите и отворите ! Същото се отнася, за улицата пред входа на блока или къщата :)

Не чакайте, а влезте в бъдещето и си купете сега новото устройство за автоматично включване на Фаровете с процентно регулиране на силата на светене само в сервиза на Б&Е !!!

 

 

Линк с подробна информация и възможности :

http://аларми.com/AVTOAKSESOARI/Ustroystvo-za-FAROVE-s-procentno-regulirane-na-silata-na-svetene.html

 
Законни ли са дневните светлини?

Забранено е да се кара през деня с допълнително монтирани дневни светлини, ако не са фабрични и трябва да караме на включени къси светлини....

линк към статията: http://fakti.bg/avto/46175-zakonni-li-sa-dnevnite-svetlini

 
Промоция против глоби от КАТ - Антирадар

Уважаеми клиенти,

предлагаме на Вашето внимание нашето специално

 

ТОП предложение на цена от 135 лв. !!!


Вземете само сега, на специална цена Радар детектор (Антирадар) Cobra ESD8200 от последно поколение с 9 банда и

леща за 360 градуса ъгъл на прихващане !Безспорно радар детекторите са едни изключително полезни и удобни уреди,

които ни позволяват да не спазваме абсурдните ограничения на определени места за скорост и същевременно

да не бъдем глобени от органите на КАТ, скрити с радар в някой шубрак :) Спестете нерви,пари,актове и отнети

контролни точки и се снабдете с този изключително полезен уред, забравете за ограниченията на пътя и

се насладете на шофирането !

 

Линк с подробна информация за продукта :

http://alsys.info/AVTOAKSESOARI/Antiradar-Detektor-COBRA-8200.html

 

 
Автоаларми от нисък до висок клас !

Скъпи клиенти, бихме желали да Ви информираме, че нашият сервиз в София предлага автоаларми за всеки джоб и вкус ! Всичките ни налични модели автоаларми са преминали тестове и са се доказали като безпроблемно работещи и несъздаващи грижи на Вас - нашите клиенти. Предлагаме около 10 модела автоаларми, като цените им варират от 75 лв. до 450 лв. Бихме искали да обърнем внимание и на монтажа , тъй като има много недобросъвестни колеги, които извършват т.н. "бърз" монтаж на автоаларми , без запояване на проводниците, укрепване на автоалармата и т.н. Виждали сме много такива направени монтажи и освен, че не се знае след колко месеца алармата ще спре да работи, подлагате и автомобила си на риск от откачена незапоена жица, която може да даде на късо и последствията от монтаж на такива автоаларми могат да бъдат потресаващи ! При нас проводниците на всички автоаларми се запояват, изолират, всичко се укрепва и прибира, така че да не Ви изпадне в краката след 1 месец употреба.  Държим и да отбележим ,че всички марки и модели автоаларми, които предлагаме са одобрени и признати от застрахователите за сключване на застраховка Автокаско. В гр.София има много сервизи за монтаж на автоаларми, но за нас е важно когато дойдете при нас и си монтирате автоаларма да останете доволни и ако се върнете , то да е за монтаж на друга кола, а не заради проблем или ремонт !!! Остава да решите дали да се доверите на нашия сервиз и професионализъм за монтаж на автоаларми - ИЗБОРА Е ВАШ !

 

линк с моделите автоаларми , които предлагаме :

http://alsys.info/AVTOALARMI/View-all-products.html

 

 
Ново - Всякакви застраховки в АРМЕЕЦ

 

Уважаеми клиенти, вече може да се възползвате от комплексната ни услуга, която предлагаме за монтаж на Автоаларма и сключване на застраховка Автокаско и Гражданска отговорност на изключително преференциални цени с отстъпки до 25 % от цената ! Всеки клиент, закупил и монтирал автоаларма в нашият сервиз и сключил застраховка Автокаско или гражданска отговорност в застрахователна компания Армеец ще получи отстъпка от цената на Автоалармата или застраховката до 25 % !!! Предлагаме и всякакви други видове към застрахователна компания Армеец- Домашно имущество, застраховка живот, зелени карти и други. Възползвайте се от пакетното ни предложение за автоаларми, алармени системи и застраховка и получете Вашата отстъпка на място,веднага в нашият сервиз !

 
НОВО : Безжичен Парктроник с LCD дисплей

Уважаеми клиенти, вече предлагаме за Вас безжични Парктроник системи с 4 или 8 датчика, които могат да бъдат боядисани в желания от Вас цвят. Дисплея е безжичен LCD и не е нужно прекарване на кабели от централата на Парктроника до него. Този Парктроник предупреждава със звук наближаващото препятствие до автомобила, както и Ви показва на дисплея колко разстояние имате в сантиметри. Плюс всичко това, цвета на дисплея се променя в три цвята в зависимост от това колко близо сте до препятсвието - зелено, оранжево и червено !

Заповядайте в нашият сервиз и си монтирайте Парктроник система за да паркирате спокойно и безпрепятсвено своят автомобил !!!

Линк към продукта с подробна информация :

http://alsys.info/AVTOAKSESOARI/Bezjichen-Parktronik-s-displey.html

 

 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 Следваща > Край >>

Страница 3 от 4