Аларми и Алармени Системи

Местоположение на фирмата

СЕРВИЗЪТ НИ ЗА МОНТАЖ се намира в гр.София   https://goo.gl/maps/f7MsZVbZLhcTxH9d6 GPS Координати : 42.713866, 23.305052 Телефони за контакт : Виваком : 0876 11 44 70 А1 : 0888 935 707   Адрес: гр. София, жк.Фондови жилища, ул.Скопие, бл.213А...

Прочети още...

slide

За Фирмата

  Фирма Б&Е - Алармени Системи  е частна компания основана през 1998 г. от братя Иванови .  Фирмата е посветила  дейността си върху охраната и сигурността на Вашите Автомобили,   Домове и...

Прочети още...

 
По шест автомобила средно се крадат в София всеки ден

Всеки ден в София се крадат средно по шест автомобила, сочи стряскаща статистика на МВР.

Близо 1000 автомобила са откраднати в столицата от началото на годината.

"От година и половина се крадат коли главно от среден и нисък клас, произведени около 2001-2004 г. След това се транспортират до депо, разкомплектоват се на части и се пласират по моргите", обяснява за Нова ТВ Ангел Бадънков от сектора за борба с кражбите на коли.

Моргите се водят на фиктивни лица, а всъщност са собственост на автокрадци.

РЕКЛАМА

"Карат един контейнер с части, например от Италия, и имат документи за този контейнер. Тези авточасти се пласират за един месец, а с този документ те работят пет години", обяснява Бадънков.

Автоморгите твърдят, че проблемът не е при тях, а крадените части се пласират по интернет.

Те смятат, че трябва да вземем пример от Румъния. Там, когато открият и една крадена част, властите затварят цялата автоморга.

http://www.vesti.bg/bulgaria/incidenti/po-shest-avtomobila-sredno-se-kradat-v-sofiia-vseki-den-6037548

 
Автоаларма работеща с оригиналното дистанционно на автомобила

Уважаеми Клиенти,

предлагаме на Вашето внимание нашето ново предложение за Автоаларма,

която се командва от оригиналното дистанционно на автомобила

на ТОП ЦЕНА ОТ 259 лв.

С този модел автоаларма няма да носите в себе си още дистанционни управления и

командването на системата ще става с оригиналното дистанционно на автомобила !

За повечето нови и съвременни автомобили това е най-интелигентното решение

за поставяне на алармена система, като в много от случаите това е и

единствения вариант за поставяне на автоаларма на автомобил от ново поколение

с кан бус шина и компютър и обикновенните автоларми няма как да се поставят там !

Във всички автопредставителства в България, когато си закупите автомобил,

поставят точно такъв тип автоаларми, но на доста по-различна цена от порядъка на 400-500 лв.

Възползвайте се от специланото ни предложение и заповядайте при нас.

Линк с подробна информация:

http://alsys.info/Visok-klas/AVTOALARMA-M35.html

 

 
Масово се крадат стари и евтини автомобили

 

 

Ръст в кражбите на стари автомобили регистрират от МВР. Такива коли най-често нямат застраховка „Каско" и тогава загубата е изцяло за сметка на собственика, съобщава Нова ТВ.

Кризата и бедността са засегнали и автокрадците. Според официалната статистика на МВР, над 60% от колите, които са били откраднати през тази година, са коли на 10 и повече години и не са от луксозни марки.

Всяка година в България се крадат повече от 3 хил. коли.

За разлика от други години обаче сега бандитите избират стари коли от 90-те години на миналия век. Ръст в тези кражби отбелязват и застрахователите.

Колите се крадат от експерти. Техният термин за разфасоване на откраднатия автомобил е "цепене". След разфасоването започва да се изчислява печалбата.

Полицаите съветват да заключваме колата добре, да не оставяме ценни вещи на видимо място в купето и ако имаме средства да монтираме Автоаларми и Автоалармени системи или GPS модул за проследяване.


http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/masovo-se-kradat-stari-i-evtini-avtomobili-6015758

 
Репортаж на TV 7 за фирма за Алармени Системи Б&Е и заглушителите на аларми !!!

Линк към видеорепортажа на ТВ 7 за заглушителите на аларми , GPS ,Автоаларми и Домашни и Офис алармени системи и експертното мнение за това как да се предпазим от фирма за Алармени Системи Б & Е :


https://www.facebook.com/photo.php?v=722637854448428&set=vb.100001066600721&type=2&theater&notif_t=video_processed

 

 

 

 
Аларми, Аларми за коли, Автоаларми, Автоелектроника, Домашни аларми

Скъпи клиенти, само през месец юни Сервиз БиЕ Ви предлага намаление на всички налични Аларми, Аларми за коли, Автоаларми, Автоелектроника и други !!!

Всяка седмица на началния екран на сайта ще виждате всяко едно наше промоционално предложение за Аларми, Аларми за коли, Автоаларми, Автоелектроника, Домашни аларми и всякакви автоаксесоари, Устройства за Автоматично включване на фаровете, Ксенони и всякакви други !!!

Следете началния екран на сайта, за да се информирате в дадената седмица, кое е нашето промоционално предложение от изброените :

Аларми, Аларми за коли, Автоаларми, Автоелектроника, Домашни аларми и всякакви автоаксесоари, Устройства за Автоматично включване на фаровете, Ксенони и други !!!


 
Бум на кражбите на коли ...от 10 откраднати полицията открива само 1

http://novanews.bg/news/view/2014/02/07/67832/автоджамбази-крадат-по-10-коли-на-ден-полицията-открива-само-една

 

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=3193706&utm_source=flip.bg

 

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1061378

 
ТОП ХИТ - АВТОАЛАРМА , КОЯТО СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ВАШИЯ GSM ТЕЛЕФОН !!!

Представяме Ви нашето най-ново ТОП-ХИТ предложение без аналог на българския и европейски пазар - Интерфейсна Автоаларма GSM SPACE GUARD :

Интерфейсна АВТОАЛАРМА, която управлявате, включвате и изключвате с Вашия личен GSM телефонен апарат !!! Автоалармата може да се управлява, както от Вашия GSM , така и от оригиналното дистанционно на автомобила.

Автоалармата разполага и с вграден GSM модул и слот за СИМ карта, чрез който при всяко алармено събитие Вие ще получавате информация или обаждане на телефона Ви,че нещо се случва с автомобила. Другата ХИТ екстра на тази интелигентна автоаларма е ,че цялото Ви семейство може да я включва и изключва , всеки със собствения си GSM апарат, като автоалармата запаметява от кой мобилен номер е включена и при алармено събитие се обажда на него. По този начин вече не са ви нужни допълнителни дистанционни, независимо колко човека управляват автомобила !!!

Този модел автоаларма може да бъде закупен и монтиран единствено в сервиза на фирма Б&Е !

Улеснете живота си, докоснете бъдещето....

 

линк с подробна информация за модела:


http://аларми.com/Visok-klas/AVTOALARMA-Space-Guard-Mobil.html

  
Устройство (Модул) за Автоматично включване на ФАРОВЕТЕ през деня !!!

АКЦИЯ СВЕТЛИНА - УСТРОЙСТВО ЗА АВТОМАТИЧНО ВКЛЮЧВАНЕ И ИЗКЛЮЧВАНЕ НА ФАРОВЕТЕ ПРЕЗ ДЕНЯ ОТ Б&Е


Промоционална цена с безплатен МОНТАЖ : 55 лв.


 

Започва акция светлина! Подгответе автомобила си за  задължителното шофиране с включени фарове през деня с устройство за Автоматично включване и изключване на фаровете ! 

Линк към статията : http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5028711


Вече влезна  в сила приетия  закон за задължително каране на фарове и през деня, ето защо Ви предлагаме новото ни устройство за Автоматично включване и изключване на фаровете на автомобила !

Специално разработеното от нас устройство служи за автоматично включване на късите светлини на автомобила  след стартиране на двигателя на автомобила (не се включват още при подаване на контакт и  по време на въртене на стартер, а чак след като колата запали) . По този начин Вие никога няма как да забравите да си включите фаровете през деня и да отнесете глоба и АКТ от КАТ , също така НИКОГА няма за въртите стартера на вече запалени фарове, защото така значително се съкращава живота на акумулатора  Всички знаем, че постоянно забравяме да си включим фаровете през деня  и органите на реда само това чакат ! Също така няма шанс за забравите фаровете пуснати през деня, защото след изключване на двигателя на автомобила, устройството ще угаси фаровете автоматично . С нашето устройство за автоматично включване и изключване на фаровете ще спестите не само нерви, но и доста пари от глоби от КАТ, като само един написан акт е повече от цената на самото устройство !!!

Затова не чакайте, изпреварете събитията и се подгответе  със нашето устройство за включване и изключване на фаровете и карайте спокойно без да се притеснявате от глоби и актове !

*Възможно е цената да бъде различна за някои марки и модели автомобили !

 


 

Линк с пълна информация :

http://аларми.com/Avtoaksesoari/Ustroystvo-za-Avtomatichno-vklyuchvane-na-Farovete.html

 
УСТРОЙСТВО ЗА автоматично пускане на ФАРОВЕТЕ - ПОСЛЕДНО ПОКОЛЕНИЕ С ПРОЦЕНТНО РЕГУЛИРАНЕ НА СИЛАТА НА СВЕТЕНЕ НА ФАРОВЕТЕ !!!

Уважаеми Клиенти, предлагаме на Вашето внимание най-новото ни устройство за автоматично включване на Фаровете от последно поколение ! Модула за автоматично включване на фаровете е изработен на микропроцесорна основа с транзистори и няма релета в схемата си, което удължава живота му в пъти за разлика от устройствата за фарове , които работят с релета и е  последна тенденция в електрониката на новите автомобили ! Също така другия голям плюс на модула за автоматично пускане  на фаровете е възможността му сами да регулирате от самия модул на колко процента искате да настроите да свети крушката на фара, което само по себе си удължава много нейния живот, тъй като тя не свети на 100% от капацитета си . Модула за автоматично включване на фаровете има 7 позиции , на сила на светене на крушката, като веднъж програмиран той запаметява процента на който сте го оставили и всеки път след запалване пуска фаровете със тази сила на светене ! Другия голям плюс на модула за фарове е, че фаровете се пускат постепенно на степени до зададената сила и по този начин отново съхраняваме и увеличаваме живота на крушките. И не на последно място съвременното устройство за включване на фаровете, предлагано от Б&Е има функцията (follow me) или в превод - следвай ме, което означава, че ако активирате тази опция на модула за автоматично включване на фаровете , вечерно време например пред гаража Ви, след като угасите автомобила си, фаровете ще продължат да светят за половин минута , за да може на светло да си отключите и отворите ! Същото се отнася, за улицата пред входа на блока или къщата :)

Не чакайте, а влезте в бъдещето и си купете сега новото устройство за автоматично включване на Фаровете с процентно регулиране на силата на светене само в сервиза на Б&Е !!!

 

 

Линк с подробна информация и възможности :

http://аларми.com/AVTOAKSESOARI/Ustroystvo-za-FAROVE-s-procentno-regulirane-na-silata-na-svetene.html

 
Законни ли са дневните светлини?

Забранено е да се кара през деня с допълнително монтирани дневни светлини, ако не са фабрични и трябва да караме на включени къси светлини....

линк към статията: http://fakti.bg/avto/46175-zakonni-li-sa-dnevnite-svetlini

 
Промоция против глоби от КАТ - Антирадар

Уважаеми клиенти,

предлагаме на Вашето внимание нашето специално

 

ТОП предложение на цена от 135 лв. !!!


Вземете само сега, на специална цена Радар детектор (Антирадар) Cobra ESD8200 от последно поколение с 9 банда и

леща за 360 градуса ъгъл на прихващане !Безспорно радар детекторите са едни изключително полезни и удобни уреди,

които ни позволяват да не спазваме абсурдните ограничения на определени места за скорост и същевременно

да не бъдем глобени от органите на КАТ, скрити с радар в някой шубрак :) Спестете нерви,пари,актове и отнети

контролни точки и се снабдете с този изключително полезен уред, забравете за ограниченията на пътя и

се насладете на шофирането !

 

Линк с подробна информация за продукта :

http://alsys.info/AVTOAKSESOARI/Antiradar-Detektor-COBRA-8200.html

 

 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 Следваща > Край >>

Страница 3 от 4