Аларми и Алармени Системи

Местоположение на фирмата

СЕРВИЗЪТ НИ ЗА МОНТАЖ се намира в гр.София   https://goo.gl/maps/f7MsZVbZLhcTxH9d6 GPS Координати : 42.713866, 23.305052 Телефони за контакт : Виваком : 0876 11 44 70 А1 : 0888 935 707   Адрес: гр. София, жк.Фондови жилища, ул.Скопие, бл.213А...

Прочети още...

slide

За Фирмата

  Фирма Б&Е - Алармени Системи  е частна компания основана през 1998 г. от братя Иванови .  Фирмата е посветила  дейността си върху охраната и сигурността на Вашите Автомобили,   Домове и...

Прочети още...

 
Монтаж на Камери за задно виждане, Мултимедии, Видео-регистратори и други !

Уважаеми Клиенти, закупили сте си нова Мултимедия за колата с камера за задно виждане и се чудите кой да ви я монтира на автомобила ?!! Заповядайте при нас за извършване на професионален и качествен монтаж на вашата Мултимедия, Парктроник, Видеорегистратор, GPS система за следене, Камера за задно виждане , DRL Модул за автоматични фарове и всички други автоаксесоари ,които сте си харесали и искате да бъдат монтирани качествено на Вашият автомобил ! Поради спецификата на монтажа , цените за монтаж са много различни и трудно бихме могли да дадем адекватна и вярна цена по телефона, за това ако сте си закупили някакъв аксесоар от изброените или пък нещо друго , най-добре се обадете да се уговорим и да минете в удобен за Вас ден и час през нашият сервиз и да Ви предложим ориентировъчна цена и оферта за монтаж ! Очакваме ви :)

 
Задържаха група автокрадци в софийското село Лозен


https://stolica.bg/kriminalni/zadarzhaha-grupa-avtokradtsi-v-sofiiskoto-selo-lozen?fbclid=IwAR0kQXgSypw53d_61v1p_EcUwAvzWRZ8mPbnPM2uKDaWJbpiYBgQ0_VRp1I

 
Мобилен сервиз на място за Аларми и имобилайзери

Фирма Б&Е предлага Мобилен сервиз и Мобилни посещения в гр.София за автомобили с блокирали аларми, проблем със запалзването на автомобила или повредени имобилайзери. В случай,че Вашата автоаларма не иска да се изключи, блокирала е запалването или дистанционното е повредено и Вие не можете да запалите автомобила си вече има решение - нашият мобилен екип ще Ви посети на място във всяка една точка на гр.София и ще отстрани проблема с повредената аларма или имобилайзер. Едно по-лесно и интелигентно решение от това да викате пътна помощ (РАПАТРАК) ,който да закара автомобила Ви в сервиз ! Не се колебайте да се свържете с нас на посочените телефони :

 

 
Монтаж на МУЛТИМЕДИЯ с Двоен дин (DIN) или Единичен дин (DIN) с или без камера, GPS и т.н.

Сервиз Б&E предлага качествен монтаж на МУЛТИМЕДИЯ за автомобил. Цената за Монтажа на Мултимедията зависи от сложността на монтажа, аксесоарите с които разполага Мултимедията - Камера за заден ход, GPS антена, микрофон и т.н. Също така има значение и колко трябва да се разглобява автомобила за да се извади старата оригинална музика , за да може да се монтира новата Мултимедия за кола ! Предлагаме монтаж на Мултимедия както на единичен ДИН (DIN) , така и на двоен ДИН (DIN) . Ако желаете да бъде извършен монтаж на Вашата нова Мултимедия в нашият сервиз, моля обадете се за да си запазите час на някой от нашите телефони !!

 

 

 

 
Посещение на място за блокирала аларма , повреден имобилайзер, непалещ автомобил,аварии !

Предлагаме посещение на място в рамките на гр. София и близките околности за блокирали аларми, дефектирали аларми, повредени или счупени дистанционни, блокирал имобилайзер на аларма и всякакви свързани с това повреди, които са довели до невъзможността автомобила ви да запали ! След като ни се обадите и обясните какъв е точно проблема с аварията или повредената аларма, местоположението и марката и модела на автомобила наш техник ще ви определи ориентировъчна цена за посещението и труда и ако тя ви устройва в рамките на 1-2 часа ще дойдем и ще ви помогнем повредената автоаларма да бъде премахната или шунтирана, имобилайзера да бъде изолиран и това да доведе до възможността автомобила да бъде запален и отново в движение !

 

Не се колебайте да се свържете с нас :


тел: 0876 11 44 70

тел: 0888 935 707

 

 

 
Съобщение - covid 19

Уважаеми Клиенти, във връзка с въведената извънредна епидемична обстановка , искаме да Ви уведомим ,че сервиза на фирмa

Б&Е ще работи само с предварително запазен час на телефоните на фирмата :

тел: 0876 11 44 70 , 0888 935 707


Благодарим Ви за разбирането ! 
ПРОМОЦИЯ !!! DRL Модул с регулиране на силата на светене на ФАРОВЕТЕ

 

http://alsys.info/AVTOAKSESOARI/Ustroystvo-za-FAROVE-s-procentno-regulirane-na-silata-na-svetene.html

 

 
Монтаж на Парктроник за Автомобил на ниска цена

Предлагаме на вашето внимание монтаж на Парктроник система за Автомобили на ниска цена !! Цените за монтаж на Парктроник зависят от сложността на монтажа и типа и марката на автомобила и варират в граници между 50 - 150 лв. В случай ,че желаете да си монтирате Парктроник система при нас , моля обадете се за запаване на час и оглед на автомобила за да може да Ви бъде калкулирана ориентировъчна цена за монтажа на Парктроника !

 


 
ТОП ЦЕНА за АЛАРМА с 2 бр. дистанционни : 99 лв. с безплатен монтаж !!!

 

Елате при нас и се възползвайте от  нашето специално

 

НОВО предложение за


Автоаларма (призната за Каско) на


ТОП ЦЕНА за АЛАРМА с 2 бр. дистанционни от 99 лв. с безплатен монтаж !!!

 

 

 

http://alsys.info/Nisak-klas/Avtoalarma-D316.html

 


 
Промоция : ЕВТИНИ АВТОАЛАРМИ В СОФИЯ ,ПРИЗНАТИ ЗА КАСКО

Уважаеми Клиенти, по повод кризата и затрудненото финансово положение на всички,сервизът на фирма Б&Е за Автоаларми София Ви  предлага  Автоаларма на ТОП ЦЕНА :

 

95 лв. с  ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ !!!


Тази Автоаларма е призната за сключване на застраховка Автокаско, като има и

множество функции и възможности !

Специалната цена  за тази автоаларма важи до изчерпване на количествата ! Това е най-добрата цена за аларма за кола с 2 бр. елегантни и удобни дистанционни управления . Всеки от нас търси нещо евтино и същевременно функционално, ето защо ние Ви предлагаме да се възползвате от нашето специално предложение и да си монтирате при нас евтина автоаларма с доста функции и на най-ниска цена. Този модел автоаларма може да бъде закупен и монтиран само в нашият сервиз за Автоаларми в София.Обадете се на нашите телефони и си запишете час за монтаж на aвтоаларма, за да не се налага да чакате .

Всички модели аларми за коли, които предлагаме имат гаранция !!!

 

Побързайте, количествата са ограничени !!!

Автоаларма - Линк с подробна информация, функции и възможности :

http://аларми.com/Sreden-klas/AVTOALARMA-GUARDIAN.html

 

 

 

  • Възможно е да не е подходяща за определени марки и модели автомобили *
 
Аварийно изключване на Автоаларми (Аварийна помощ за Автоалармени системи и Аларми)

АВАРИЙНО ИЗКЛЮЧВАНЕ НА АВТОАЛАРМИ ( изключване на аларма на кола )

- При проблем с Вашата автоаларма или имобилайзер  и невъзможност да запалите и докарате автомобила си в нашият сервиз за автоаларми, предлагаме услугата посещение на място:  Обадете се на някой от нашите мобилни телефони :

0888 935 707 или 0876 11 44 70 и в зависимост от типа алармена система, марката и модела на автомобила и Вашето местоположение ние ще Ви кажем ориентировъчно колко ще Ви струва наш екип да Ви посети на място в максимално кратко време и да отстрани проблема с Вашата авто аларма, за да можете да запалите и подкарате автомобила си !!!

http://аларми.com/Avariyna-pomosht-AVTOALARMI.html

 

 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 Следваща > Край >>

Страница 1 от 4